miercuri, 12 mai 2010

Pentru inceput

Vrei sa participi la o excursie externa. Cauti oferte la agentiile de turism, sau dai o cautare pe net. Ce gasesti?

Multe oferte. Toate propunerile de circuit turistic sunt o insiruire de localitati, defalcate pe zile sau etape care nu spun mai nimic. Poate ai auzit de ele sau nu.

Vrei sa vezi pe unde te vor plimba acele agentii de turism. Cauti o harta. Incerci sa descoperi punctele turistice propuse. Se pierde o multime de timp si daca nu-ti place traseul, cauti alta oferta, incepand aceeasi munca.

Nu ar fi fost mai simplu ca agentiile de turism, atunci cand prezinta oferta sa-ti prezinte si o harta a traseului propus? Sa-ti faci o parere asupra traseului, sa vezi daca te satisface, sa vezi cam pe unde te vei deplasa …

Am fost în Grecia, circuit de 8 zile cu autocarul. A fost foarte frumos. Nu ma asteptam. Gandeam ca în Grecia am să văd numai ruine, stânci și mare. A fost o mare surpriza.

Voi prezenta o harta cu traseul parcurs in cele 8 zile ale circuitului, harta pe care trebuia sa o prezinte agentia de turism, dupa care, voi incerca sa prezint, prin imagini fotografice si film toate etapele acestei excursii.

Deci, cei care au fost si au vazut vor revedea ce au vazut, cei care n-au fost si n-au vazut vor vedea ce n-au vazut.

Un comentariu: