joi, 13 mai 2010

bine ai venit


Tehnologia camerelor foto digitale permite realizarea facila a fotografiilor. Cred ca nu este persoana careia sa nu-i placa sa fotografieze, indiferent cu ce (aparat foto digital, telefon mobil sau aparat de filmat)
Fotografiati ceea ce va intereseaza. O fotografie este buna daca iti place si place si altora. Poate ati auzit sau ati citit despre niste reguli in fotografie. Lasati regulile si fotografiati.
Nu este de mirare ca in locurile de interes turistic este intotdeuna cineva care fotografiaza.  Ma intreb, oare cate poze vor fi reusite, cate vor fi vazute vreodata de insusi creatorul lor sau si de altii?
Ai fotografiat. Ce faci mai departe? Le descarci intr-un calculator, le vizualizezi sau nu, stergi cele care nu-ti plac, faci sau nu editarile de rigoare (taiere parti nerelevante, rotire, ajustarile de culoare si de luminozitate etc) si le pastrezi intr-un fisier. Nu pastrati fotografiile rele.
De cate ori ai revazut fotografiile realizate? Le-ai aratat si prietenilor, cunostintelor familiei, sau pur si simplu ai uitat?
Este mai complicat sa le arati de pe un computer. De aceea, in continuare, iti propun diverse forme placute de vizualizare.
Sunt foarte multe programe “free” de realizare a unui show fotografic sub forma unor mici filmulete, care pot fi vazute cu orice DVD player.

Un comentariu:

  1. Foarte interesant tot ce spui iar pozele si prezentarea lor, de-a dreptul extraordinare ! Am ramas fara grai !
    Te cam pricepi ! Succes în continuare !
    Liliana

    RăspundețiȘtergere